Hur går det till?

Steg 1: Dränering och tömning

Vi börjar med att tömma fordonet på alla vätskor såsom olja, drivmedel, bromsvätska samt glykol. Sedan demonterar vi batterier och andra delar som kan innehålla kvicksilver och bly. Dessa sorterar vi tillsammans med andra liknande komponenter som skickas iväg för destruktion.

Steg 2:Demontering och sortering

Nu plockar vi isär delar såsom däck, katalysatorer och liknande komponenter som går att återanvända. Vi kvalitetskontrollerar dessa delar. De som blir godkända sorteras vidare till försäljning medan de som inte håller kvalitén skickas vidare för återvinning.

Steg 3: Fragmentering och återvinning

Det sista momentet efter dränering och demontering är nu fragmenteringen. All metall och övriga delar som blir över pressas ihop och förs vidare till Stena Recycling . Där hackas allt till småbitar. Sedan sorteras resterna utav magneter, vattenbad, luftströmmar och även manuell sortering. Tillslut smälts all metall i ugnar och här har vi slutproduktionen; återvunnet material.

OM OSS

Vi är ett familjärt företag med flera års branschvana. Tan Nguyen, ägare, har drivit flera verkstäder i Skåne regionen, bland annat i Helsingborg, Malmö och Hässleholm.

ÖPPETTIDER

Vi har öppet:
Måndag - Fredag: 08:00 - 17:00
Lördag: 09:00 - 13:00​

​NATT-DROP-IN för nycklar möjligt
Utöver detta erbjuder vi även 24/7 AKUT BOGSERING.

KONTAKT

Om ni undrar över något eller vill höra om vi har en viss del/bil på lager är ni även varmt välkomna att kontakta oss!

E-mail:    Info@hassleholmbilskrot.se
Telefon:     0451-70 68 88
Mobil:     070-018 56 78