Verkstad

Fördelen med vår bilskrot är att vi även har en riktig bilverkstad med många års erfarenhet. Vi hjälper dig mer än gärna med att montera dina nyinköpta delar. På så sätt kan du säkerställa att du har köpt en rätt och passande produkt, utan felköp och krångel.

Vi utför:

Komplett systemdiagnos
Bromssystem
Elsystem
Service och oljebyten
Fram- och bakvagn
AC-service
Hjulinställning, balansering, däckskiftning
Avgassystem och upphängning
...och mycket mer

Service

Det är svårt att se bilens brister med blotta ögat. Därför är servicen ett oerhört viktig moment, både för trafiksäkerheten, miljön och ekonomin. Beroende på hur många miltal som bilen har gått, bör man göra regelbundna service. I nästan alla fall blir det billigare i det långa loppet om man har skött servicen bra. Om man upptäcker fel i tid, innan en stor reparation är nödvändig, så behöver man oftast bara betala en liten bråkdel utav vad det kunde ha kostat.

Snart besiktning?

Är det snart dags för besiktning? Inga problem! Vi hjälper dig att kontrollera dina eventuella brister inför besiktningen. Hittar vi något meddelar vi dig innan vi börjar reparationen så du alltid får ta det slutgiltiga beslutet. Vi kommer ge dig råd och tips baserat på våra mångåriga kunskaper och erfarenheter.

Reparation utav skador och slitagedelar

Har du råkat ut för någon skada eller behöver du byta ut någon slitagdel? Inga problem! Vår kompetenta verkstad hjälper dig mer än gärna att lösa ditt problem. Kom in och prata med våran verkstadspersonal. Ni har möjligheter att välja mellan nya reservdelar (som motsvarar eller är minst lika bra som original) eller begagnade reservdelar till ett mycket förmånligt pris. Då gör du samtidigt miljön en stor tjänst!

Verkstadsbokning

Fyll i formuläret nedan, ange vad ni behöver hjälp med så återkommer vi med en tid så fort som möjligt.


Vad behöver ni hjälp med?

Beskriv gärna vad ni behöver hjälp med så utförligt som möjligt eftersom detta sparar tid och underlättar vårt arbete


OM OSS

Vi är ett familjärt företag med flera års branschvana. Tan Nguyen, ägare, har drivit flera verkstäder i Skåne regionen, bland annat i Helsingborg, Malmö och Hässleholm.

ÖPPETTIDER

Vi har öppet:
Måndag - Fredag: 08:00 - 17:00
Lördag: 09:00 - 13:00​

​NATT-DROP-IN för nycklar möjligt
Utöver detta erbjuder vi även 24/7 AKUT BOGSERING.

KONTAKT

Om ni undrar över något eller vill höra om vi har en viss del/bil på lager är ni även varmt välkomna att kontakta oss!

E-mail:    Info@hassleholmbilskrot.se
Telefon:     0451-70 68 88
Mobil:     070-018 56 78